Over ons

RVI Logistics is een bedrijf met al meer dan 40 jaar een grote passie voor logistieke dienstverlening. Wij kunnen goederen opslaan in ons gespecialiseerde magazijn. Daarnaast vervoeren wij alles naar de gewenste bestemming via de meest efficiënte route, via de weg, lucht en/of zee. Bekijk al onze diensten voor meer informatie.

Wij staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring kunnen we uw logistieke vraagstukken goed aanpakken. Voor ons is het belangrijk om elke opdracht met alle aandacht aan te nemen. Dit houdt in: het nakomen van beloftes, bieden van de beste kwaliteit en aanbieden van 24 uur service. Hieronder geven we weer wat onze uitgangspunten zijn bij iedere logistieke klus die we krijgen:

  • Met uw goederen omgaan alsof het onze eigen spullen zijn
  • Zorgen dat goederen op tijd aankomen
  • Meedenken om het logistieke proces efficiënter te maken
  • Logistieke uitdagingen niet uit de weg gaan
  • Alles doen om uw vertrouwen waard te zijn

Magazijn

Het magazijn van RVI Logistics beschikt over alle moderne technieken op het gebied van brandveiligheid en diefstalpreventie. Onze hoogwaardige geïsoleerde en verwarmde opslagruimte bevindt zich in de Randstad.

Met een opslagcapaciteit van 1100 m2, bieden wij een modern warehouse aan voor de opslag en distributie van goederen voor zowel korte als lange termijn.

De volledige goederenstroom kan vanaf productie tot aan de ontvanger geregeld worden. Ons warehouse kan hierbij dienen als stockpoint waarbij wij het hele logistieke traject tot aan de definitieve aflevering kunnen verzorgen.

Altijd bereikbaar

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij u 24 uur per dag service aan. Problemen kunnen dan gelijk aangepakt worden om uw logistiek proces goed op de rails te houden. Bekijk onze contactgegevens hier. Wij hopen zo onze logistieke dienstverlening optimaal te maken voor u.

Wilt u in contact komen voor de logistieke dienstverlening van RVI Logistics?

Neem dan contact met ons op!