Koerier diensten

Bent u op zoek voor een betrouwbare koerier ? Bij RVI Logistics bent u daarvoor aan het juiste adres! Wij bezorgen uw zending in geheel Nederland en Europa. Dit doen we uiterst betrouwbaar en zorgvuldig. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw logistieke vraagstukken, waaronder ook uw koerier opdrachten, goed aanpakken. Voor ons is het belangrijk om elke opdracht met alle aandacht  aan te nemen. Dit houdt in: het nakomen van beloftes, bieden van de beste kwaliteit en het aanbieden van goede en snelle service.

Wanneer u kiest voor RVI Logistics als uw koerier, dan bent bij ons verzekerd van de volgende services:

  • Met uw goederen omgaan alsof het onze eigen spullen zijn;
  • Zorgen dat goederen op tijd aankomen;
  • Scherpe tarieven;
  • Meedenken om het logistieke proces efficiënter te maken;
  • Logistieke uitdagingen niet uit de weg gaan;
  • Alles doen om uw vertrouwen waard te zijn;
  • Is aangesloten bij de NIWO
  • Verzendingen van 0 tot 3000 kilo.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden als koerier? Neem dan contact met ons op. Ons telefoon nummer is 0252 – 377 333. Uiteraard kunt u ook mailen naar info@rvilogistics.com. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Werkwijze als koerier:

Wanneer u RVI Logistics inschakelt als koerier, dan zullen wij uw zending bezorgen in heel Nederland en Europa. Als u zending door ons is afgeleverd, ontvangt u, indien gewenst, direct een telefoontje.

Uw pakketten van alle formaten kunnen ook via lucht of over zee getransporteerd worden. Dit doen wij samen met een grote partij gevestigd op Schiphol. Zo helpen wij u met het klaarmaken van uw pakket(ten) en zorgen dat alles goed komt.

 

Meer over het bedrijf…

RVI Logistics is niet alleen een koerier, het is een bedrijf met al meer dan 40 jaar een grote passie voor logistieke dienstverlening. Wij kunnen goederen opslaan in ons gespecialiseerde magazijn. Daarnaast vervoeren wij alles naar de gewenste bestemming via de meest efficiënte route, via de weg, lucht en/of zee. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij u 24 uur per dag service aan. Problemen kunnen dan gelijk aangepakt worden om uw logistiek proces goed op de rails te houden. Bekijk onze contactgegevens hier. Wij hopen zo onze logistieke dienstverlening optimaal te maken voor u.

Wij zijn aangesloten bij de NIWO, de vergunningverlener voor het wegtransport.

Op grond van de Wet wegvervoer goederen verleent de NIWO Eurovergunningen aan de ruim 13.000 transportondernemingen die zich in Nederland bezig houden met het goederenvervoer over de weg. De NIWO toetst iedere 5 jaar of deze bedrijven aan de vier in de wet omschreven kwalitatieve eisen voldoen: kredietwaardigheid, betrouwbaarheid, vakbekwaamheid en reële vestiging.  Kijkt u voor meer informatie op www.niwo.nl

U vindt RVI Logistics in uw regio op de Delfweg 8 in Noordwijkerhout.

Wij verzorgen koeriersdiensten in heel Nederland en Europa en zijn gevestigd in de bollenstreek.
De meeste klanten  zijn gevestigd in: Noordwijkerhout, Noordwijk, Lisse, Hillegom, Katwijk, Wassenaar.